2016 m. gruodžio 16 d., penktadienis

turizmo sėkmingiausieji 2016. Aliai



Lietuvos turizmo departamentas 13 kartą organizuoja metinius Lietuvos turizmo apdovanojimus.
Lygiai prieš trylika metų su visu užgyventu turtu važiavome didžiuliu sunkvežimiu į nežinią iš Vilniaus.
Per trylika metų atvažiavome iki nominacijos ,,Sėkmingiausias kaimo turizmo paslaugų teikėjas''...
Lietuvoje yra per 600 oficialiai veikiančių kaimo turizmo sodybų. Būti top 3 juk nėra taip blogai :))
Per tuos trylika metų visados bridome prieš srovę. Buvome pirmieji Lietuvoje savo sodyboje uždraudę muziką laukę , iš pat pradžių atsisakėme pokylių salių , triukšmingų renginių sodyboje. Tuomet daug kas juokėsi ir netikėjo mūsų sėkme.
 Aliai pirmoji sodyba pradėjusi rašyti savo blogą, mes pirmieji tarp sodybų Aukštaitijoje atsiradome booking.com platformoje. Smagu, kad tapome įrodymu, kad kaimo turizmas Lietuvoje tai ne tik nukrauti stalai ir vestuvės kaime.
 Mes esame tam, kad pabėgę iš miesto mūsų svečiai sugebėtų stebėti šokinėjančias voveres, pamatytų bebrų užtvankas, būtų sugelti uodų ar rastu lapės pėdsakus ant terasos pabudę ryte žiema.
Negalime įtakoti lėktuvų skrydžių į Lietuvą, negalime nutiesti takų virš medžių viršūnių ar statyti apžvalgos bokštų. Užtat galime ir manau esame ta geroji Lietuvos turizmo mikroflora, be kurios neįmanomas visos sistemos žavesys.
Suvokiame save kaip samanas vis gražėjančiame Lietuvos turizmo miške. Žalias vasarą, neišalančias žiema , ir rasojančias nuo  gyvybės pavasarį.
Ačiū visiems kas prisidėjo prie mūsų trylikos metų kelionės.
p.s. visą nominacijų sąrašą ir galimybę balsuoti galite rasti : http://turizmosekmingiausieji.lt/



Komentarų nėra: