2016 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienis

pigesnės rezervacijos Aliuose

Paskutiniu metu nemažai svečių rezervuoja dienas Aliuose naudodamiesi įvairių tarpininkų paslaugomis- pradedant internetinėmis rezervavimo sistemomis ir baigiant individualių turų organizatoriais. Mes nieko prieš tarpininkus neturime, priešingai džiaugiamės didėjančiu užsakymu skaičiumi ir sodybos žinomumu. Visgi atliekant rezervacijas tokiu būdu svečiai visados sumoka komisinius tarpininkams. Jie gali skirtis, bet pats faktas išlieka. Anksčiau puslapyje  www.aliai.lt   turėjome skyrių ,,Rezervacija'' su galimybe rezervuoti on line režimu. Oficialios kainos rodomos mūsų puslapyje buvo susietos su booking.com rezervacine sistema. Atliekant kiekvieną užsakymą per mūsų puslapį , svečias buvo nukreipiamas į booking.com sistemą ir per ją vykdomas užsakymas. Dabar panaikinome tokią rezervacijos galimybę savo puslapyje. To pasekoje turėsime šiek tiek daugiau darbo administruodami užsakymus, bet užtat savo svečiams rezervuojantiems tiesiogiai, suteiksime geresnes kainas, bei išsamesnę informaciją. 
Paros kaina visiems atliktiems užsakymams tel. +370 611 42287 arba el.p. info@aliai.lt mažės nuo 5 iki 15 eurų priklausomai nuo metų laiko ir svečių skaičiaus, palyginus su booking.com ar panašiomis platformomis. Taigi lengva paskaičiuoti, kad tarkime rezervavus penkias dienas poilsio Jūs vidutiniškai sutaupysite 50 eurų. Juk tuos pinigus galima išleisti lankytiniems objektams, pirčiai ar galų gale pradžiuginti save ir artimuosius puikia vakariene paruošta ant ugnies....
Norime pabrėžti, kad minėtos nuolaidos taikomos visiem be išimties užsakymams atliekamiems  tel. +370 611 42287 arba el.p. info@aliai.lt. 
Gerų dienų linkintis aliečiai . 

Komentarų nėra: