2016 m. liepos 2 d., šeštadienis

prašymas be nuotraukos

Sveiki visi kerpėjančio blogo skaitytojai ... Šeimos taryboje, kažkada buvusioje, aš buvau apskritai už tai, kad šitą kanalą reikia uždaryti. Kiti ,,akcininkai''  nubalsavo, kad toks formatas turi likti ir prisiėmė atsakomybę už tęstinumą. Ar jie sąžiningai tęsia tradicijas - spręsti Jums.
Kad jau šitas kanalas liko tai noriu juo pasinaudoti.
 Gerbkite prašau mūsų darbą, taisykles ir kitus svečius kuomet atvykstat į Alius.
Nuo pirmų Alių sodybos veiklos metų mes  uždraudėme muziką sodybos teritorijoje, neorganizavome pokylių ar vestuvių.  Džiugu, kad atsirado svečių grupė kuri tai įvertino : nuo sąžiningo darbininko iki turtingo verslininko. Laikams keičiantis, vis daugiau mūsų rezervacijų keliasi į tinklą  su visomis jo galimybėmis.
Tam atsitikus aš, sodybos šeimininkas vardu Martynas, gavau laimę sutikti daugybę įdomių svečių iš begalės šalių, kartu prarasdamas tiesioginį bendravimą su busimu svečiu telefonu.
Paskutiniu metu, o ir šiandiena , pasitaiko svečių rezervuojančių vilą keturiems svečiams, o atvykstančių penkiese ir mums sakančių, kad lovas pasimėmeme patys.... Į Alius žmonės nesiveža lovų, čiužinių ar kitų panašių dalykų. Mes nesivaikom pelno ir neparduodam ,,čiužinių ar palapinių licenzijų'' už tris ar penkis eurus.
Mieli mūsų svečiai - įdėmiau skaitykite  informaciją apie rezervacijos sąlygas ! Gerbkite save ir aplinkinius, o jei liks vietos pagarbai,  ir mus - sodybos šeimininkus.

Komentarų nėra: