2013 m. rugpjūčio 13 d., antradienis

mokytojas Emas arba kaimo turizmo šalutiniai efektai

Nežinau nuo ko pradėti... gal nuo nuorodos apie mokytoją Emą :
lhttp://aliaiblog.blogspot.com/2011/03/kaunieciai-emieciai.html
Senokai tai buvo rašyta , dar seniau Jų pirmą kartą atvažiuota.... Gerai neskiedžiam.
Emas yra žvejys, aš ne. Užtat mano sūnus vyresnis ir tinkamas edukacijai, o jo dar ne. Man toks jausmas kad penktiems metams einant kai Emiečiai pas mus atvažiuoja tas kurunkulas vis kaupėsi ir šiemet sprogo !
Ėmėm valtį savo ir krovėmės į Subaru ( tai reikia pabrėžti :) Emas supranta :))) dar iš vakaro. Dar su tamsa ryte pajudėjom : Mokytojas ir mudu su Petru. Jam tai kas , o mums pirmas kartas kai su tamsa išvažiuoji, o saulė ryte tave ant ežero pamato.
 Mano saulė jau vakarop suka , o Petro juk kyla zenitan. Tai rašau tik dėl to kad būtų galima pamatuoti tai kaip buvo.... Buvo  su saulėtekiu, merkenčiu lietumi ir Tauragno rytiniais garais.

Jau po to mokytojas ir mokinys važiavo meškerių pirkti karjieros pradžiai, jau po to buvo tos žuvys pagautos pas save, kurių kiti žvejai nepagauna nors patirtį turi ne vienos dienos. Na gal nedidelės , bet ta kuri nuotraukoje tuomet buvo Petrui didžiausia, šiandiena jau kita didesnė ....
Jei žvejos Petras kasmet sugaus vis didesnes iki tol kol norės... Šita nesvarbi, bet kai jis nebenorės... bus likęs vienas šioje planetoje iš Tauragno ekipažo,  tikiu prisimins tą pirmą žvejybą saulei tekant.
Jei taip bus, tuomet neveltui juk viskas. Emas galėjo praeiti pro šalį jeigu ne koks menkas ,,kaimo turizmas''.

Komentarų nėra: