2011 m. kovo 29 d., antradienis

kauniečiai Emiečiai

Savo blogo skyriuje ,, įsimintiniausi svečiai'' karts nuo karto parašome ką nors apie žmones kurie pamėgo Alius, o mes Juos. Tai lyg kokia ,,vip ložė" mūsų.
Emanuelis , Gitana, Greta ir Mykolas pasirodė pas mus pirmą kartą 2010 metais , ilgajį Joninių savaitgalį... Už tai turėčiau dėkoti sodybos ,,Pas Šeštoką'' savinikams kurie rekomendavo mus kaip šeimyninio poilsio sodybą. Jau vėliau pagalvojau , kad Emui kaip komandos Kauno "Žalgiris'' gerbėjui galbūt buvo smalsu kaip tas Kęstutis Šeštokas gyvena.
Tiesiog gavosi taip, kad Jie atvažiavo pas mus ir kažkaip ....
Emiečiai kažkokia prasme mūsų tipiniai klientai : šeima, du vaikai, medikai... Medikai parašiau , dėl to, kad praeitais metais labai daug buvo medikų , nuo chirurgų ir radiologų iki savo diplomus į stalčių padėjūsių farmacininkų. Kodėl rašau apie Emiečius ?

Todėl , kad visi mes čia negalim užmiršti didelių Mikos (Mykolo) akių ir jo ,,meilės'' varškės sūreliams, Gretos kažkokios labai geros, net ne vaikui, būdingos, savybės pasirupinti viskuo aplinkui, pradedant savo šeima ir baigiant mūsų šuniuku. Gitana, ach Gitana...

ji matyt, Gražinos žmogus , kadangi anot Emo: ,,kaip šarka tempia namo viskas, kas šiek tiek blizga '', nors man Martynui, visai taip neatrodo. Emanuelį, arba Emą, kaip jis prašė būti šaukiamas, visada prisiminsiu dėl Argentinos rinktinės marškinėlių, kartu žiūrėto pasaulio futbolo čiampionato, meilės Kauno Žalgiriui ir Kusturicos filmams, žvejybos ir kartu rūkytos žuvies, tų pačių knygų skaitymo ir jų aptarimo, galų gale Subaru dalykai...
Nei vienų nenuvertinant, nei vienų neišaukštinant, tai mūsų mylimiausi žmonės atsiradę 2010 metais.

Komentarų nėra: