2010 m. vasario 16 d., antradienis

perfekcionistas Sergejus

Jau kuris laikas norėdami pritraukti daugiau svečių iš užsienio bendraujame su užsienio šalių turizmo agentūromis, individualias agentais, LR ambasadomis ir pan. Vienas iš tokių mūsų žmonių ,,už sienos'' - Sergejus iš Rygos. Sergejus organizuoja individualias keliones po visą pasaulį : nuo Salvadoro iki Okeanijos salų. Prieš metus jis pats mus susirado, norėdamas savo klientams pasiūlyti trumpa savaitgalio išvyka į Aukštaitijos Nacionalinį parką.
Iškart supratau , kad turiu reikalą su profesionalu. Seržas uždavinėjo labai konkrečius klausimus,
jį domino mūsų paslaugos tuo metu net neskelbiamos mūsų internetiniame puslapyje. Tokie žmonės visada džiugina.
Ilgainiui visa tai pavirto į puikius santykius ir sveikinimus asmeninėmis progomis. Kadangi Sergejus iki šiol dirba dar ir reklamos versle, kuri jau pats kuris laikas esu palikęs, buvo dvigubai smagiau.
Rašau visą šį tekstą dėl to, kad neseniai buvom susitikę pas mus Aliuose.

Priežastis labai paprasta -Seržo perfekcionizmas. Prieš tai telefonu buvome sutarę , kad reiktu pasiūlyti ,,braliukams'' latviams ką nors žiemai. Tai žmogus vietoj to , kad atsisiustu kokias nuotraukas iš interneto, rado laiko atvažiuoti iš Rygos, pats viską fotogrofuoti ir bandyti. Tokie dalykai žavi.
Esu isitikinęs , kad ne viena sodyba neturi geresnio agento Latvijoje.
Aplankykite Sergejaus puslapį, http://www.tclub.lv/ jei ruošiatės kelionei. Mes jau svarstom Sergejaus pasiūlymą rudenį keliauti į Kiniją. Man pasirodė , kad siūloma kaina invidualiai kelionei su gido palyda 7 val per parą neturi analogu Lietuvoje. Nors galbūt į Afriką ?

Martynas
p.s. puslapyje galite matyti mūsų pasiūlymą Latvijos rinkai, skyriuje specialūs pasiūlymai.
http://www.tclub.lv/index.php?id=804

Komentarų nėra: