2010 m. vasario 17 d., trečiadienis

gracijas miles nuo Como ežero pakrantės



Per daug sniego pamaniau peržvelgęs dienoraštį.
Belaukiant pavasario butinai noriu parašyti apie mūsų svečią iš Italijos.
Buvo tai 2009 metais birželio pradžioje. Vardo neatsimenu nors užmušk. Užtai pamenu , kad prieš atvykimą beveik pora mėnesių bendravome el. paštu. Kadangi esame panašaus amžiaus tai aptarėme net pasaulio futbolo čiampionatą, kai italai laimėjo, vedini Paolo Rosi, Bruno Conti , o vartus saugojo Dino Dzofas. Buvo labai smagu , kad jis žinojo Rimą Kurtinaitį ,,Lietuvos Rytas'' krepšinio komandos trenerį . Mano mėgstamiausia komanda buvo tik ką laimėjus ULEB tarę, kurios finalas vyko Trevize, Italijoje.
Visi šie dalykai vyko vien dėl to , kad mūsų svečias norėjo padaryti siurprizą savo mylimai Evelinai . Atskridęs į Vilnių jis sėdo už Evelinos automobilio vairo ir vežė ją pas mus. Tai buvo siurprizas. Mums dar didesnis siurprizas buvo kai girdėjome itališkas dainas akomponuojant akustine gitara ant liepto. Atsimenu buvo lyg koncertas, kiti svečiai išėjo iš savo namelių ir klausėsi kaip ir mes. Vat tokia muzika pas mus leidžiama lauke...
Atsisveikindami sutarėme, kad jie jau atvažiuos su vaikais, nes Evelina nutekėjo link Como ežero...
Gracijas miles - ačių labai- itališkai, galbūt neteisingai gramatiškai parašyta, bet užtat moku ištarti tobulai itališkai. Tiesa pavyko tik iš kelinto karto.
Martynas

Komentarų nėra: