2017 m. kovo 1 d., trečiadienis

keičiasi rezervacijų per booking.com taisyklės

Ant stalo pūpso naujas prietaisas- kortelių skaitytuvas.
Nuo šiandien keičiasi Alių rezervacijų booking.com sistemoje tvarka. Anksčiau atliekant rezervacijas, svečiai turėdavo atlikti bankinį mokėjimą, mes savo ruožtu turėdavome persiusti mokėjimui reikalingus duomenis. Kartais kildavo visokios painiavos. Iš kai kurių šalių svečiai mokėdavo nemažus komisinius už tarptautinius pervedimus. Nuo šiol viskas paprasčiau ir greičiau. Užsakant  booking.com sistemoje tereiks pateikti kortelės duomenis ir mes patys nuskaitysime pinigus, sutaupydami mūsų svečių laiką. Papildomas susijusias išlaidas prisiimsime sau.
Kita vertus svarbu žinoti, kad rezervacijoms atliktoms tiesiogiai per mus niekas nesikeičia ir lieka senoji tvarka.Visados sutaupysite rezervuodami tiesiogiai, nes mes išvengsime procentų mokėjimo įvairiems tarpininkams.  Kadangi esame labai smulkus verslas, kiekviena operacija atsiskaitant kortelėmis mums kainuoja papildomai, tai norinčius sutaupyti kviečiame naudotis sena tvarka, o skubantiems suteikiame galimybę atlikti viską greičiau ir su mažiau rūpesčių, bet šiek tiek brangiau.


2 komentarai:

Monika Guru rašė...

Norėjau pasiteirauti, kur įsigijote kortelių skaitytuvą? Ir kodėl rinkotės būtent tokį? Savo verslui taip pat planuojame palengvinti atsiskaitymus, nes ilgainiui visgi klientų pasitenkinimas grąžina juos pas mus :) Tik norisi išsiaiškinti, kiek reikėtų investuoti į tai - nes ir pats skaitytuvas kainuoja, taip pat tikriausiai elementai ir kasos juosta taip pat - gal dar kas nors? Taip pat - ar perkant jums paaiškino naudojimosi taisykles, ar ten viskas labai paprasta? :)

aliai rašė...

Kortelių skaitytuvą bankas davė nemokamai. Modelio nesirinkome. kasos juosta duodama nemokamai, apmokymai nemokamai. Viskas tikrai paprasta ir nesudėtinga. Vienintelis minusas- imami procentai nuo gaunamos sumos.
Jeigu norite pradėti naudotis tokiu prietaisu- kreipkitės į savo banką ir sužinosite viską plačiau.