2015 m. vasario 27 d., penktadienis

nauji www.aliai.lt ir padėkos žmonėms prisidėjusiems

Pagaliau tas laikas atėjo :) .... Jau pora metų svarstėme apie savo virtualių namų atnaujinimą, bet vis nesiryždavome gaudami pagyrimus dėl senosios versijos ar tiesiog dėl žmogiško tingumo. Senoji versija sukurta prieš dešimt metu manau buvo viena geriausių Lietuvoje, bet laikas juk nestovi vietoje....Toje senojoje buvo daug nuoširdumo ir kokybiškas grafinis vaizdas tuometiniame kontekste. Modernėjančiame tinkle su metais, senieji aliai.lt tik įgaudavo papildomos naftalininės vertės, bet turinys mūsų nebetenkino. Anuomet internetinis puslapis jau savaime buvo vertybė ( Utenos rajone tai buvo pirmas kaimo turizmo sodybos puslapis) , dabar jau būtinybė.
Pagrindinis tikslas, kuriant naujus aliai.lt buvo išnaudoti naujas interneto galimybes : tarptautines rezervacines sistemas, socialinius tinklus, google analytics, patogią mobilią versiją ir žinoma puslapio turinio valdymą. Eiliniam vartotojui šie techniniai sprendimai gal nelabai pastebimi, bet mes manau gavom galingą, šiuolaikišką įrankį įgalinanti dar geriau komunikuoti su savo svečiais, optimizuoti savo išlaidas ir daugiau uždirbti. Rezervacijos tapo paprastesnės , o vilų aprašymai išsamesni .
Kasmet daugėjant svečių iš užsienio atsirado platesnis aprašas ką galima rasti Aliuose ir šalia jų.

Ir galų gale mūsų duoklė vienkiemio istorijai, juk be to nebūtų tokių Alių kokie yra .

Nuo šiol siūlome savo svečiams patogų būdą susisiekti tiesiogiai iš naujos svetainės ir prenumeruoti mūsų naujienlaiškį. Atlikus prenumeratą pirmieji galėsite gauti informaciją apie nuolaidas, išpardavimus ar tiesiog mūsų gyvenimo naujienas...
Už tai kokius turim virtualius Alius noriu padėkoti Andriui ir Mindaugui Čepkams. Vyrai nominuoti šių metų
Login apdovanojimams už projektą : http://www.getshopin.lt/
Kantriai Andrius su Mindaugu vykdė visus mūsų dizaino pageidavimus ir idėjas, o įvykus mažiems nesklandumams viskas buvo taisoma greičiau nei operatyviai. Nuoširdus ačiū Jums broliukai už darbą !
Pats didžiausias Ačiū iš didžiosios raidės žmonėms, draugams ar svečiams ( net nežinau kaip pavadinti ) kurie skyrė savo laiką mūsų bandomosioms versijoms testuoti ir siunte savo pastabas-  Birutei, Algiui, Emui, Vytui, Alicijai ir kitiems kurių sąrašas būtų netrumpas. 
Aplankykite mus: http://aliai.lt/

Komentarų nėra: