2015 m. vasario 14 d., šeštadienis

kuri vila geriausia ? svečių nuomonė.

Daug kam Aliai yra tam tikras vienis nedalomas, kitiems mūsų vilos skirtingos....
Nuo seno turime svečių kurie pabandę pagyventi vienoje iš pasirinktų vilų nė už ką nenori gyventi kitoje. Yra svečių grupė kuri atvažiuojant antrą ar trečią , o kartais ir dešimtą, prašo kitos vilos nei prieš tai gyveno. Yra tas ratas svečių kurie išbandė visas ir dabar pasirinko labiausiai jiems mielą. Nors vilos visos panašios yra ir skirtumų, galų gale šiek tiek skiriasi kainos. Dabar dirbdami prie greitai startuosiančio naujo mūsų puslapio tai pastebėjome ir pagalvojome atlikti mini tyrimą kuri vila labiausiai mėgstama mūsų svečių.
Pirmoje vietoje vila keturiems suaugusiems arba vila ,,Martynas''. Įvertinimo balas 9,4

Pagal kainą ši vila yra antroje pozicijoje, o pagal svečių atsiliepimus pirmauja. Gal tai verta turėti omenyje atliekant rezervacijas :)
Antroje vietoje vila penkiems suaugusiems arba vila ,,Petras''. Įvertimo balas - 9,2.


Tai dažniausiai rezervuojama mūsų vila. Šios vilos kaina visada mažiausia, nes sąlyginis komforto lygis joje žemesnis nei kitose. Matyt tas kainos/kokybės santykis tenkina daugumą mūsų svečių ir jie renkasi šitą variantą.
Geresnioji vila penkiems asmenims arba vila ,,Gražina'' surinko 9,1 balo.

Tai brangiausias mūsų pasiūlymas svečiams. Matyt, rezervuotojų lūkesčiai kartais viršija sumokamą kainą, o gal kitos priežastys.
Vilų vertinimas apskaičiuotas booking.com svečių vertinimais. Visus vertinimus galite matyti : http://www.booking.com/hotel/lt/aliai.lt.html?sid=9e07c1bc9eab7b7107a41871ee71dbff;dcid=1

Komentarų nėra: