2014 m. balandžio 15 d., antradienis

suvenyrų parduotuvė :)

Būna kartais rezervacinėse sistemose toks pasirinkimas : ,,suvenyrų parduotuvė". Aš visad tą varnelę dedu ir nesuku galvos. Kodėl ? Todėl , kad turiu nuostabią žmoną kuri aprūpina tą ,,suvenyrų parduotuvę''  rankų darbo autoriniais papuošalais.
Atsimenu iki šiol vieną kaimo turizmo apgyvendinimo įstaigą Kretoje. Ten kai gyvenom trumpai irgi buvo kažkas panašaus į tą ,,suvenyrų parduotuvę''. Šeima spausdavo aliejų ir gamindavo keramikos gaminius. Iki šiol prisimenam tą vietą, nors aliejų seniai sunaudojom, o keramikos smulkmenas padovanojom draugams. Man asmeniškai tai buvo pirkiniai su pridėtine verte, nes šeimininkai pasakojo kas ir dėl ko, kodėl taip ar anaip, ne taip kaip turistų takuose esančiose tikrose suvenyrų parduotuvėse dažniausiai siūlančiose unifikuotus gaminius.
 Papuošalus Gražina daro jau seniai , bet trūko ,,prekybinės įrangos'', o aš bendraudamas su svečiais visad stramužinuosi ką nors siūlyti.... Taigi ėmėm abudu ir susimeistravom tą įrangą :)
Pagalvojom mudu, kad dabar gal kas nors susidomės patys be jokio raginimo ar siūlymo, tuomet Gražina atsineš savo grožybių dėžutę- parodys. Tada jau juk laisva valia galima pirkti ką nors arba ne. Daugiau apie asortimentą ir kaip jis gimsta : http://www.aliaipapuosalai.lt/

Komentarų nėra: