2013 m. vasario 7 d., ketvirtadienis

valtį nusipirkom

Jei jau roges reikia ruošti vasarą , tai valtį matyt žiema.
Nusipirkom tokią su kuria ne tik po mūsų tvenkinį galėtumėt paplaukioti, bet esant norui ir aplinkiniuose ežeruose : Klykio, Tauragno ar dar kuriame. Tiesiog kraunam valtį į Bają ir važiuojam link pasirinkto ežero.
 Nutirpus ledui patys žinoma pirmi apiplauksim tuos ežerus , pafotografuosim ir parašysim kas ir kaip. Imam laukti pavasario dar labiau...

2 komentarai:

Emas rašė...

Su kuo nuoširdžiai sveikinu!
Beje, nepamirškite, jog valtis, kaip ir kitos transporto priemonės privalo būti registruota ir turėti savo identifikacinį nr. Jei ruošiatės plaukioti pasienio zonoje, privalomas ir ženklinimas valstybine vėliava.
Taip pat, reikėtų nepamiršti gelbėjimosi liemenės kiekvienam ekipažo nariui, bei, lyg tai, 25 metrų neskestančios virvės. Dėl techninės apžiūros nerašysiu, nes nepamenu, jei valtis ne motorinė, ar jos reikia.

aliai rašė...

Man pardavejas pasake, kad nuo praitu metu irklinems valtims registracija panaikinta, taigi matyt be to apseisim. Liemenes ir kitus saugumo reikmenis manau susikomplektuosim del savo ir kitu naudotoju saugumo, nors gal geriau vietoj to isodinti i valti Arga ? Reiks pagalvoti.