2012 m. lapkričio 25 d., sekmadienis

www.atostogoskaime.lt smukimas


Kažkada kai pradėjome savo veiklą puslapis www.atostogoskaime.lt atrodė nepamainomas ir svarbiausias kanalas vienkiemio reklamai. Atvykstančių svečių skaičius iš šios sistemos aiškiai dominavo atvykimų struktūroje. Galima buvo sakyti - ,,Jei tavęs nėra atostogoskaime.lt, tavęs nėra visai''. Privaloma sąlyga būti šiame puslapyje - narystė Lietuvos kaimo turizmo asociacijoje, su ta naryste susiję mokesčiai ir įsipareigojimai, taip pat tiesioginiai mokesčiai už talpinimą www.atostogoskaime.lt . Nesvarstydami per daug tų mokesčių dydžio mokėdavome juos, nes nauda būdavo akivaizdi. Metams bėgant situacija ėmė po truputi kisti, kol pasiekė šių metų padėtį kuri aiškiai matoma pateikiame grafike - 2012 metais svečių atvykusių pagal www.atostogoskaime.lt sumažėjo iki 18% nuo kažkada buvusių 57 %. Tai įvyko per tik per 6 metus !
Raudona kreivė akivaizdžiai iliustruoja www.atostogoskaime.lt nuosmukį. Jei tendencija ir toliau liks tokia pati natūraliai kils klausimas dėl buvimo šioje sistemoje prasmingumo.
Didžiausią dalį iš www.atostogoskaime.lt atsiriekė tarptautinės  internetinės rezervavimo sistemos, socialiniai tinklai ir žinoma jau buvę pas mus svečiai.
 Būtent pastovus vėl ir vėl atvykstančių į Alius svečių skaičius matomas mėlynoje kreivėje.  Labai džiaugiamės ir didžiuojamės šia linija...

Komentarų nėra: