2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

nutinka ir taip...

Kai esi labai nuvargęs nuo darbų maratono ir atrodo jau tuoj subyrėsi visomis prasmėmis, į kiemą atvažiuoja nelauktas kurjeris ir sako - ,,Jums siuntinys iš Izraelio''. Kai nelauki siuntinio ir dar iš Izraelio, o tau duoda į rankas vos pakeliamą dėžę ! Kai imi galvoti, kad atlygis už įdėtas pastangas ir darbą nepakankamas, kai galutinai subyra traktorius , o naujam tenka atiduoti puse vasaros uždirbtų pinigų, kurjeris tiesiog sako - ,,pasirašykite'' ir tai padarius spėriai išvažiuoja tik jam žinoma kryptimi...
Skaitom siuntėjo adresą ir viską imame suprasti. Zina ir Igoris !!!!! Medikai , praleidę pas mus dvi savaites šią vasarą. Tiksliau tik Zina su vaikais tas dvi savaites praleido, Igoris po savaitės, jo mamai patyrus insultą turėjo palikti mus anksčiau. Per tą savaitę sugebėjo paskandinti savo mobilų tvenkinyje... , o po to nepaisant visko parašyti, kad tai buvo geriausios jo atostogos... Po velnių ar tuomet aš galiu skustis  nuovargiu ar kitom bėdom.


Dėžė buvo jautri. Kadangi nemažai bendravome, Suktinio pora butelių prasukom, išsikalbėjome, matyt ką mėgstam. Pasirodo mus įdėmiai klausė. Viduje radom visko : nuo aštrių žydiškų padažų iki unikalios kosmetikos. Nerašysiu apie vertę gautos dovanos, nes vien siuntimas juk kainavo virš 50 eurų. Ne tai matyt svarbiausia, nors mes žinome buvome lengvai sukrėsti. Svarbiausia Juk, kad kažkas, skyrė tiek laiko ta dėžę supirkti, supakuoti .... Igoris ta dieną, gal prisiuvo dar kam nors nutrauktą ranką, Zina dirbo operacinėje, namuose Jų laukė vaikai, gal kvietė vakarui draugai... Neįtikėtina dovaną gavome tada, kai nelaukėm ir kai tokios matyt labai reikėjo. Pavasarį skrisim aplankyti ! Pasaulis mažas.



Komentarų nėra: