2015 m. rugpjūčio 11 d., antradienis

Naujieji ant prekystalio

Karščiui mušant rekordus kasdien sulaukiam užklausų ar nėra kartais laisvų vietų Aliuose. Iš skambinančių balso galiu nujausti, kad paieškos jau ilgos ir nesėkmingos....  Vis dėlto reiktų vietomis pasirūpinti iš anksto, o ne tada kai jų nebėra.
Rašau tai dėl to, kad galbūt kažkas prisimins, kad vasara baigsis ateis ruduo, o po rudens Naujieji. Tuomet dauguma vėl puls ieškoti laisvų vietų ir vėl nieko nebebus ir taip metai iš metų. Galbūt tai kažkam ir patinka, nors gaudant tas balso intonacijas labai abejoju. Vasarai vietas reiktu rezervuoti sausio - balandžio mėnesiais, o Naujuosius  rugpjūčio - spalio mėnesiais. Na bent pas mus.
Šiemet, po ilgos pertraukos, Naujieji subalansuoti lietuviams. Jau matyt penkmetis jie būdavo beveik šimtu procentu rusiški, kadangi trumpesnio laikotarpio nei penkios dienos apskritai nenuomuodavome. Rusijoje reikalams krypstant vis į blogesnę pusę šios šalies gyventojams daromės per brangūs, o gal apskritai nebeįdomūs , galės atostogauti tarkime Kryme, ten tikrai pigiau o ir sava viskas. Šiemet rezervacijos trukmė Aliuose prasideda nuo trijų parų, o įvertinat išpuolančias savaitgalio dienas, prieinamas praktiškai visiems. Šiai dienai dar dvi vilos laisvos, taigi laikas daryti sprendimus arba laukti. Jūsų valia, Jūsų sprendimas.

Komentarų nėra: