2015 m. birželio 17 d., trečiadienis

žudyk !!!!!! arba kas nutinka jei nepasiseka

Visu pirma 16 sekundžių iš lt tinklo aukso fondo :
 https://www.youtube.com/watch?v=PJbA76lCvCM
Turim katinuką, o jau iš tiesų jauną katiną, kuris tas taisykles gerbia ir laikosi jų savo gyvenime, maža to , kad laikosi - tiesiog mėgaujasi jomis. Man visados keldavo pagarbą individai kurie savo darbui, hobiui ar gyvenimo tiesai atsiduoda iš esmės, nepriklausomai nuo jų kojų skaičiaus ar smegenų tūrio.
Ketvertukas žudo iš visos širdies jau antrą mėnesį. Visaip - švelniai ir ilgai, žiauriai ir negailestingai, tik ką gimusius peliukus ar kiškučius ar senus nupampusius pacus :
Kaip ir dvikojai medžiotojai, jis mielai pozuoja su trofėjais ir tuom didžiuojasi akivaizdžiai. Po kiekvienos sėkmės atranda laiko pamurkti šeiminkams ant lovos ir vėl viskas iš naujo... Rajono taisyklės :)
Net tokiems gerbtiniems savo srities profesionalams ateina diena kai aplanko pirmoji nesėkmė. Ketvertukui tai nutiko prieš pora dienų, nes turėjusi tapti eiline auka, eilinė auka nesutiko su tuom ir ja netapo.
Kiaunės jauniklis priešinosi taip įnirtingai , kad žudikas pasidavė ir atsitraukė. Be galo piktą ir vos gyvą padarėlį su Petru nunešėme toliau ir palikome nurimti. Po visų dramų jo trumpame gyvenime nebuvome tikri ar jis išgyvens. Buvo sunkus pusdienis, o po to jis pats atslinko pas mus namo pasirinkęs gyvenimą, o ne mirtį.
Negalėjome likti abejingi. Jau pora dienų mažylis apgautas mūsų ir mūsų svečių dėmesiu ir gerokai atsigavo valgydamas rinktinį maistą. Tikiuosi per savaitę kitą sustiprės ir sugrįš į laukinę gamtą žudyti, kad būtų tokiu, kokiu jam skirta. Jis tikrai nusipelnė!

Komentarų nėra: