2015 m. birželio 1 d., pirmadienis

lūžio taškas ir kas keičia rusų turistus Aliuose

Tai galėjo įvykti jau praeitais metais, bet įvyko tik šiemet. Artėjome prie natūralaus būvio, kai svečių iš užsienio taps daugiau labai ilgai.Kai esi toks smulkus negali pakeisti aplinkybių nuo tavęs nepriklausančių, bet vizija prieš penkis metus priimta liko nepakitusi - pasiekti  60 % užsienio svečių rezervacijų iki 2018 m.
Paskaitant kaip lietuviai pliekia savo kaimo turizmą, juk nieko ir nelieka....
Šiemet pagaliau turime proveržį ir užsienio rezervacijos sudaro daugiau nei 50 %. Tikiuosi lūžio metai bus ir besiskundžiantys uodais tautiečiai trauks kitur, o mes sulauksime svečių kuriems tie padarai bus įdomūs.
Antra kolegų dejonių tema - Rusijos svečių sumažėjimas. Mes tai jaučiame taip pat dramatiškai- antras grafikas ( žalia kreivė). Absoliučiai nepergyvename, nes turime įspūdingą augimą iš Izraelio. Rusai iki savo Krymo psichozių buvo labai neblogi svečiai - nuoširdūs, draugiški ir Lietuvą giriantis.  Vėliau atsirado koloradinės ligos apie kurias nenorių plačiai rašyti. Pagal užimtų dienų grafiką matosi ir pagal šiuolaikinę fiziką žinosi , kad vieta tuščia būti negali...

Komentarų nėra: