2014 m. lapkričio 24 d., pirmadienis

kaip mes mokomės arba kada Aliuose geriausia

Mūsų darbo specifika labai tinkama auginantiems vaikus arba vieną vaiką vardu Petras. Jam pažymius rašo mokytojai, mums svečiai. Petras vis primena, kad mūsų geri pažymiai ne tik mūsų, bet ir jo nuopelnas ir mes dažniausiai sutinkame, o apie jo pažymius sakome, kad tai tik jo ir mes čia ne prie ko :)
 Booking.com sistemoje rezervavę vieną ar daugiau vilų Alių svečiai gali parašyti įvertinimą. Paskutiniu metu pradėjome mokintis vien dešimtukais ir man dėl to kilo mintis parašyti šitą pranešimą.
Asmeniškai man gyvenat kaime visados atrodydavo, kad gražiausias laikas yra ruduo kai viskas po truputi ima gelsti ir tas geltonis leisdamasis nuo šakų nudažo žemę tokia pat spalva. Kita vertus grynai subjektyviai tai tas metas tampa mūsų atostogomis po vasaros darbymečių... Pasirodo subjektyvumai čia nėra lemiantis veiksnys... Suskaičiavau svečių vertinimus pagal metų laikus.
Ruduo. Viso 7 atsiliepimai. Vidurkis 10 balų.
Nėra ką pridurti kai taip. Matyt gamta daro savo ir svečiui atrodo kad net Wi Fi dirba greičiau :)))
Taip išeina, kad jau praleidote geriausią laiką atvykti pas mus ir reiks palaukti dar metus.
Žiema. Viso 8 atsiliepimai. Vidurkis 9,5 balo.
Skirtingai nei rudenį, žiema pas mus jau brangiau. Galbūt dėl to reikalavimai svečių atvykstančių kyla, galbūt kam nors nepasiseka deramai pasikūrenti per daug atsipalaidavus. Čia tik spėjimai kodėl nebeturime tobulo įvertinimo.
Pavasaris. Viso 10 atsiliepimų. Vidurkis 9,6 balo.
Nors man atrodo, kad  žiema pas mus smagiau- svečiai mano kitaip. Galbūt, kad pirma kartą metuose gali sėdėti terasose ir vakaroti, galbūt , kad užsakymų būna ne per daug ir jaučiasi visiškai vieni sprogstančių medžių apsuptyje.
Vasara. Viso 22 atsiliepimai. Vidurkis 8,6 balo.
Pasirodo blogiausia Aliuose vasara. Bandydamas suprasti kodėl pagalvoju, kad tuomet gal daugiausia šurmulio... galbūt mums pritrūksta dėmesio kiekvienam svečiui asmeniškai ? Gal kainos kandžiojasi ? Galbūt pasitaiko dideliame sraute svečių kuriems pritrūko laiko įsigilinti į Alių poilsio taisykles ir liko apmaudo kai šeimininkai primygtinai paprašė jų laikytis ?
Ką manote Jūs ? Mums būtų įdomu.
p.s. Visi Alių vertinimai Boking.com : http://www.booking.com/hotel/lt/aliai.lt.html?sid=9e07c1bc9eab7b7107a41871ee71dbff;dcid=1#tab-reviews


Komentarų nėra: