2014 m. balandžio 19 d., šeštadienis

padėkos alėja arba ar žinote kad

Pradėsiu nuo ar žinote kad.
Taip jau susiklostė, kad tarp mums svarbių žmonių turime menotyros moksklų daktarę. To pasekoje žinome, kad uosiai arba liepos sodinamos alėjoms žymėti pagrindinį įvažiavimą. Beržai būdavo sodinami tų laikų siuntų tarnyboms ar tarnams įvažiuoti. Protinga. Pamato pagal medį vežėjas ir suka į reikiamą įvažiavimą.
Prosenelis tarnų neturėjo, o mes beržų alėjos nepaveldėjom.... Gal būtų visai smagu :)))
Kitas faktas, kad Alių alėjai jau berods 140 metų. Turite tokią savo kieme ar šalia ?

Taigi po ilgų 140 metų, minėdami savo trumpą dešimties metų jubiliejų nutarėm naują alėją pasodinti. Iš pradžių galvojome apie liepas. Nelabai kas pasiūlė reikiama kaina ar dydžiu. Tuomet sumanėm pušų alėją pasodinti. Tokia postmodernistnė gavosi pritinkanti mūsų ideologijai. Visi tie pagerbti medeliai buvo išgelbėti nuo neišvengiamos mirties, nes augo po aukštos įtampos linija. Anksčiau ar vėliau juos būtų nudaigoję elektros linijos prižiūrėtojai.
Pasodinom 19. Norėjosi daugiau.... netilpo.  Seniai taip smagu nebuvo darbą darant. Kiekvienas medelis-

asmeniškas. Norom nenorom imi ir prisimini tuos kam jis skirtas. Pagalvoji kaip jie dabar...
Be tu 19 nebūtų tokių Alių kokie jie dabar yra. Ačiū jums visiems :
Vaskoms, Trejybininkams, Alicijai, Valentinui, Olgai ir Aleksui, Feldmaniui, Tadams, Dėdei Alfui, Krabukam, Čepkam, Igorio šeimai, UAB Be Vargo, Emiečiams, Federicai, Steponui, Prancūzijos ambasadai, Mildai ir Tadui, Merūnui ir Linai, Sauliui.
Atsiprašome tų kurie netilpote. Turim antrą įvažiavimą :))))

Komentarų nėra: