2013 m. lapkričio 9 d., šeštadienis

karalystę užpuolė !

Iš pradžių sausi skaičiai.
Alių karalystė įkurta 1871 metais, plotas 19 hektarų, gyventojų skaičius- 3.
Vasaros pakankamai šiltos, žiemos šaltos, ryški metų laikų kaita. Labiausiai apgyvendinta šiaurinė karalystės dalis. Puse karalystės ploto apaugę miškais yra du vandens telkiniai. Pagrindinis vietinių gyventojų pajamų šaltinis turizmas. Tai atrodo ir viskas.
Kurį laiką karalystė išgyveno taikų laikotarpi, kol šių metų spalio mėnesio pabaigoje patyrė netikėtą Aštriadančių ordos ataką. Priešakiniai ordos būriai atakavo pietryčiuose, labiausiai nutolusiame Alių karalystės kampe. Žiūrėti žemėlapį :

Oranžine spalva pažymėtos invazijos kryptis, melsva vandens telkiniai, žalia miškai, ruda- pastatai.
Skubiai buvo sušauktas karališkos šeimos pasitarimas ir buvo nuspręsta naudoti ,,išdegintos žemės'' taktiką ir laisva valia neatiduoti nei metro savo žemės. Šiandiena į fronto linijas buvo pasiustas samdytas mechanizuotas medkirčių korpusas. Gaudžia varikliai, žemė dreba po kojomis, virsta medžiai. Karalystės gyventojai tiki galutine pergale ir talpina šviežiausią informaciją iš priešakinių linijų :

 

3 komentarai:

Unknown rašė...

Žiurkės...
Augant metų kuprai, ir priešai auga. Pernai kurmiai, šiemet bebrai. Bijau prognozuoti, kas kitą rudenį puls!
Neduok dieve, Graužinienė su visa partija...
Laikykitės. Kaunas su Jumis.
Emas

Kitokie amatai rašė...

Mūsų žemėse vyksta labai panašūs įsiveržimai. Kaip tik svarstome ar su priešais mėginti susitarti ir leisti jiems gyventi, ar kovoti ir sunaikinti jaunąsias priešakines gretas...
Koks jūsų strateginis planas: kovosit ar mėginsit susitarti? :D

aliai rašė...

Na čia apsisprendimo reikalas. Musu taktika panasi kaip Emo minetos personos atveju dabar vykdoma- tikslas atriboti nuo resursu. Tai reiskia sluojam visus medzius toje zonoje ir tiek. Jei turite pazystamu zmoniu medziotoju galite taikyti ir ismanesne taktika, kurios deka galetumete vaisintis bebru uodegom. Patikekit labai skaniai issiruko.
panaudosiu bjauru zodi - delikatesas.