2013 m. gegužės 22 d., trečiadienis

kai 2 tampa 3. Elena ir Saulė

 Artėjant veiklos dešimtmečiui, pajutau kad keičiasi veiklos prioritetai ar džiaugsmas teikiamas tos veiklos...
Pirmus penkis metus nuolat augdavę pardavimai žiauriai keldavo nuotaiką ir kasmet užsibrėžus naujas aukštumas ir jas pasiekus jautėmės laimingiausiais žmonėms Utenos apskrityje. Laikui bėgant sėkmė išpaikino, bent mane... Man darosi nelabai įdomu ar gale metų galiu prirašyti tūkstanti kitą ir pakelti mūsų pardavimo kreivę dar šiek tiek į viršų. Taip tai svarbu, bet jau nebeatneša to jausmo kaip būdavo anksčiau...
Atsiranda kiti dalykai, kurie stumia į priekį. Žmonės iš tolimų kraštų arba tų kurių labai lauki atvažiuojat...
Apie tolimus kraštus neseniai rašėm, o dabar apie tuos kuriais džiaugiamės ypatingai.
Milda ir Tadas ir Vaida ir Andrius arba Vaida ir Andrius ir Milda ir Tadas. Jaunos poros atradusios Alius dar dviese , o šį pavasarį aplankiusios mus jau trise.
Jie, manau, nepažįsta viens kitų , bet daug kuom panašūs : trisdešimtmečiai, neseniai susilaukę dukrų, šiaip labai jaukūs, teigiama energija pulsuojantys jauni žmonės. Kai peržengi 40 nejučiom imi matuoti daug ką kitais matais, o kai tau 30 ir vaikas ant rankų.... Kaip Tadas, kuris nuotraukoje su Elena sakė ,, viskas pasikeičia''. Tai išgirdęs iš žmogaus kuris kelia simpatiją , gali grįžti dešimtmečiu atgal bent kuriam laikui ir pamatuoti save dabar esantį. To už tūkstančius nenusipirksi. Šiuo metu būtent tokie dalykai skatina tęsti tai ką dabar darome.

O čia Saulė . Apie tėtį ir mamą jau rašėme : http://aliaiblog.blogspot.com/2010/10/savaite-spalyje-vaida-ir-andrius.html  . Matot nemeluoju !
Paskutiniu metu mane vis dažniau aplanko mintys apie priežastingumą. Tai gal budistiniai principai labiau, bet aš taip toli nesiekiu. Tiesiog žmogus darantis tam tikrą veiksmą sukuria atoveiksmį, ir jei tas veiksmas švarus ir geras, tai kažkam atneša laimę, nors trumpam, bet tikrą...


Komentarų nėra: