2012 m. vasario 1 d., trečiadienis

Zipfy rogės

Turėjom amžiną problemą su rogėmis. Pripučiamos pirktos prekybos centruose greit prakiurdavo, o plastmasiniai ,,bliūdai'' labiau tinka vaikams, o ir jiems užpakalius paskausdavo, kadangi kalnas šalia mūsų ne toks ir mažas.
Atrodo pagaliau išsprendėme šią problemą. Zipfy rogės iš Amerikos yra laimėjusios nemažai tarptautiniu apdovanojimų ir kaip sakoma yra ,, ant bangos'' visame pasaulyje rogių tarpe.
Pabandę supratome kodėl. Visu pirma tai tvirtas daiktas, kartu būdamas labai lengvas, berods kilogramą su trupučiu tik sveria. Antra - valdymas. Atrodo labai paprasta - viena rankena ir jokių vairų, kitų judančių detalių kurios linkusios lūžti ar didinti pasipriešinimą. Įsitvėrus į rankeną , galima keisti svorio centrą ir to pagalba keisti slydimo krypti. Panašus principas naudojamas bobslėjaus rogėse. Šiek tiek reikia priprasti iš pradžių...

Vienu žodžiu galima smagiai leistis nuo kalno nepriklausomai ar Jūs tik darželio absolventas, ar dėdė sveriantis per 100 kilogramų.

Apie Zipfy roges galite pasiskaityti arba jas įsigyti :
http://www.weeride.lt/roges-zipfy/ZIPFY-CLASSIC

4 komentarai:

Diana rašė...

Sveiki,Martynai!kaip vertinat musu vaiku ismone ir darba:):)..dekui uz jaukia siluma po ralio:)...tikimes,kad dar teks ir roges isbandyt...

aliai rašė...

Labas Diana,
neblogai, gal koki puse hektaro prirase, tik mes neiskaitem, kas parasyta ?
kas nesupranta apie ka eina kalba tai pasididinkite nuotraukas, ten ta vaiku ismone.( laiskas ant sniego milziniskame plote)

Diana rašė...

vaikai parase pavarde ir musu vardus:)net ir katina paminejo:)nuotrauka issiunciau i el.pasta

aliai rašė...

gerai kad asmens kodo neisrase :)