2011 m. rugpjūčio 26 d., penktadienis

ataskaita žvejams arba senukai pralaimi

Nuo Londono ir Kiolno. Nuo Klaipėdos iki Visagino.
Buvau prisižadėjęs vienam ,,fizfako'' (jis pats taip sakė) absolventui dabojusiam branduolinius reaktorius Visagine , kad parašysiu apie žuvis sugautas.
Vasara baigėsi ir manau galim bandyti skaičiuoti.
Skaičiai nebus labai tikslus bet visgi. Per vasara sugauti : 4 lynai, 17 amūrų, apie 300 karosų, ir apie 70 ešerių iš kurių tik kokie penki buvo delno dydžio.
Silpnai ? Ir man taip atrodo. Taip silpnai nebuvo niekad ....
Vasaros čiampionui žinoma taip neatrodo :)

Kaip mama rašė ,, apskelbė visai Palangai ir puse Klaipėdos kaip žuvys Aliuose kimba''. Amūras manau buvo apie 1,5 kg., bet žvejyba tai pirma ir užmetimas pirmas !
Tiems kam nekibo, arba kitaip, kuriems žvejyba -meditacija, beliko gražiai po nuotrauka parašyti. Tają nuotrauką su Dainiaus parašymu apatiniam kairiam kampe ir talpiname viršelyje pranešimo.
Tomas nelabai žvejojo šiemet, o Emas kaip visada susirinko savo davinį rūkyklai. Ir mes kaip visad pavalgėm, pirštus laižėm, dar ir kitiem svečiams liko.


2 komentarai:

Emas rašė...

Pastaba, nuotraukoje as su isvirksciais marskineliais. Tai pamaciau tik visai vakare. Visa diena to niekas nepastebejo, arba buvo labai mandagus:)...

aliai rašė...

As galeciau prideti , kad mano sortai buvo ne pirmo svarumo... cia juk kaimas , marskineliu siules nelabai ka domina :) zuvis juk nuo to nepasikeicia.
jei rimtai tai mes net nuotraukoje nepastebejome be Tavo parasymo.
taigi negalime parasyti kad esame mandagus.