2011 m. vasario 3 d., ketvirtadienis

15 000

Tiek Litų šį tarpsezonį ketiname skirti Jūsų , o kartu ir savo, patogumui ir gerovei. Kadangi vasara jokių didesnių ,,investicinių projektų'' negalime vykdyti ( dienų kai negyvena svečiai pas mus nebūna) lieka laikas lapkričio - balandžio mėnesiais. Būtent tada derindamiesi prie sodybos užimtumo grafiko ir darome visus tuos pagerinimus ir patobulinimus. Taigi šio laikotarpio mūsų biudžetas 15 000 Lt , o darbai tokie :
1. Namelio ,,Petras'' kapitalinis atnaujinimas, plius nauji pagerinimai : biblioteka, papildomas apšvietimas, satelitinės televizijos įvedimas. Suma 3 500 Lt.
Viskas pilnai įvykdyta.
2. Naujo liepto statyba. Naujas lieptas bus ilgesnis ir platesnis nei buvęs, atsiras ,,prabangios'' nerudijančio plieno kopetėlės nulipti ir išlipti iš vandens. Suma 4ooo Lt.
Dabar vykdoma.
3. Nauji mediniai lauko baldai visiems nameliams. Suma 3 000 Lt.
Atsiras iki Balandžio mėnesio.
4. Medinės grindys namelio ,,Martynas'' pavėsinėje. Taip pat kosmetiniai vidaus darbai namelyje ,,Martynas''. 2 5oo Lt.
Planuojama atlikti iki Gegužės.
5. Smėlis papludimiams, nauji augalai, kiti smulkūs lauko darbai. Suma 2ooo Lt.
Darbai bus atlikti iki Birželio.
Tokie tad planai kurie neabejotinai bus įgyvendinti, na nebent dangus griūtų ir visus mus užgriūtų :)

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Pffff, rašiau komentarą prieš kelias savaites, o jis dingo. Džiugu dėl medinių baldų (dar pernai draugui sakiau, kad plastikiniai - vienintelis "trūkumas" "Aliuose")! Dėl satelitinės visiškai nesidžiaugiu - kilo pavojus, kad kažkas įkris į sporto kanalų žiūrėjimą. Bet gal bus galima prieš atvažiuojant susitarti, kad atjungtumėt :))?

aliai rašė...

o, kad tik tas vienas trukumas butu... Kita vertus man kartais atrodo , kad nacionalinis lietuviu bruozas pabrezti savo trukumus ir nesekmes o nesidziaugti pasiekimais ir laimejimais.
O del sat tv, tai juk galima ir nejungti. Daznai buna , kad apsitoja pas mus sveciai is uzsienio , tai lyg ir privalome suteikti jiems galimybe matyti kazka ju suprantama kalba...