2010 m. balandžio 25 d., sekmadienis

miškiniškės


Smagu , kad galime parašyti apie Miškiniškes. Kažkada , kai dar gyvenome Vilniuje lankėmės šioje sodyboje. Kaip niekur kitur pasijutom savi toje erdvėje. Pamatėme, kad yra žmonių panašiai suvokiančių poilsį gamtoje. Manau, ši sodyba iki šiol tarp geriausių Lietuvoje.
Bendraudami su savininke Jolanta pamanėme, kad galėtume aktyviau bendradarbiauti suteikdami savų sodybų svečiams naujų galimybių ir potyrių. Taip pat kalbėjome apie kartais pasitaikančią situaciją, kai svečiai klausia apie galimybę apsistoti kur nors kitur esant jau rezervuotai sodybai.
Jausdami atsakomybę už savo patarimus kartais susiduriame su situacija, kad nelabai ką galime patarti. Miškiniškes galime rekomenduoti ramia sąžine.
Artėjant vasarai daugėja žmonių apsistojančių pas mus ilgesniam laikui. Tada atsiranda laiko pakeliauti po apylinkes, aplankyti Aukštaitijos nacionalinį parką. Lankytinų objektų ne taip mažai , jei tik noro yra, galima bastytis visą dieną miško keliukais... Mūsų nuomone geriausia vieta pavalgyti - Miškiniškės. Kažkaip labai smagu vidury miškų atrasti vietą kurioje ruošiamas aukščiausios kokybės maistas, tame tarpe ir patiekalai iš žvėrienos. Ten ant sienų nekaba ,,berželiai'', o viduje neskamba banalus popsas. Juk galite nuvažiuoti ir patys pamatysite ir paragausite.
Sužinokite daugiau - www. miskiniskes.lt

Komentarų nėra: